A la carte
Aperitief -& Receptiehapjes
Toastjes warm of koud € 1,50/st
Gevulde aperitieflepeltjes koud of warm € 1,70 st
Gevulde aperitiefglaasjes € 1,90/st
Belegde mini broodjes tafelassortiment (vanaf) € 1,50
Oesters creusen € 1,90/st
Platte oesters € 2,50/st
Foodsharing knabbel voor bij de babbel
Groenteassortiment met dipsausje € 2,30/pp
Salami- en/of kaasspecialiteiten met op schotel € 2,50/pp
Charcuterie van de bovenste plank (4 à 5 p.)€ 13,00
Tappa’s-schotel Specialiteit € 14,00
Assortiment zuiderse hapjes; Chirozo, Serano, olijven, Gedroogde tomaatjes, … (4 à 5 pers)
Soepen
Tomatensoep € 2,10 /pp
Brocoli-crèmesoep € 2,10/pp
Soepje op basis van kalfsfond met spekkorstjes € 2,30/pp
Aspergeroomsoep € 2,40/pp
Baccarasoep ( fluwelen tomatensoep) € 2,50/pp
Mexicaanse soep Poco Loco met avocado’s en gerookte Zalm € 2,80/pp
Kreeftenroomsoep € 4,00/pp
Soepbagette (ong.30 cm.) € 1,50/st
Mini sandwich, mini broodjes tafelassortiment€ 0,65/st
Koude Voorgerechten
½ dozijn verse oesters (6) € 11,00/pp
Bordje van 3 wildpasteien met glace, uienconfituur en kramiek Artisanaal product € 6.00/pp
Meloenbilletjes met parmaham € 6,50/pp
Carpaccio van rund met fleur du sel, limoenolie en Parmezaanse kaas ***aanrader*** € 7.00/pp
Warm en licht gerookt zalmmootje met crudités € 8,00/pp
Symfonie van edel gerookte vissoorten € 8,00/pp
Scampi in saffraansaus met cavaillon € 11,00 /pp
Bruschetta tomaat VEGGI € 6,00 /pp
Warme voorgerechten
Vispannetje van het huis (rijkelijk gevuld) specialiteit € 7,50/pp
Tongrolletjes met Holandaisesaus of in Chablissaus € 9,25/pp
Scampi in whiskyroomsaus € 10,25/pp Samosa met crudité € 9,50/pp Halve kreeft belle vue (per 2 personen) met inktvispasta en overheerlijk sausje € 22,00/pp Kan als hoofdgerecht mits toelage € 6,75/pp
Hoofdgerechten
Bij alle hoofdgerechten zijn er tarwe, rijst, 6 kroketjes of gratin dauphinois inbegrepen
Bij alle hoofdgerechten zijn de saus, alsook een waaier van passende seizoensgroenten inbegrepen.
De gerechten worden in oven- en microgolfovenbestendige schotels afgehaald.
TIP:HOE OPWARMEN?
1.een voorverwarmde oven 175° C
2.gerecht afdekken met aluminiumfolie
3.oven verlagen tot 170° C
4.ongeveer een 35 minuten in de oven laten opwarmen
Varken hoofdgerecht
Ardeens gebraad “Archiduc”€ 11,50/pp
Varkenshaasje in rode Bourgognesaus of in Roquefortsaus € 14,50/pp
Pannini van speenvarken met sesamzaadjes in Rodenbach ***Aanrader*** € 15,25/pp
Kip, Kalkoen & konijn hoofdgerecht
Gevulde kipfilet met fijne Kaassaus € 11,50/pp
Kalkoenfiletgebraad in Sinaasappelsaus € 11,50/pp
Spiraaltje van kalkoen met Parma in fijne Champagnesaus ***Suggestie*** € 15,50/pp Chicken Tikka Massala € 14,50/pp
Kalf hoofdgerecht
Kalfsgebraad in Jagersaus € 21,00/pp
Kalfsmedaillon in Parmezaanse saus € 21,00/pp
Rund hoofdgerecht
Pastrami met Omersaus € 18,00/pp
Tunneltje van Stroganof met fijne Parma € 18,00/pp
Heidelbergflapje met pepersaus € 18.00/pp
Lam hoofdgerecht
Lamsheup in Foyotsaus € 14,00/pp
Lamskoteletjes met basilicum in Marengosaus € 18,00/pp
Wild & Gevogelte hoofdgerecht
Eendenborstfilet in Sinaasappelroomsaus/of in Beaujolaissaus € 18,00/pp
Gevulde parelhoenfilet met fijne Champagnesaus en truffel Specialiteit!!! € 19,50/pp
Fazantenfilet met Boschampignons € 22,00pp
Hertenkalffilet in veenbessensaus Specialiteit !!! € 23,50/pp
Vis hoofdgerecht
Zalmrugje met fijne Dillesaus € 18,00/pp
Zeewolf met tarwebier in Saffraansaus € 18,50/pp
Tongfiletjes met Noordzeegarnalen in witte wijnsaus € 18,00/pp
Schelvishaasje met Rivierkreeftjes in Champagnebotersaus € 18,50/pp
Veggie
Brochette van berloumi met courgetti € 15,00/pp Vegetarisch vogelnestje met mozzarella en couscous € 15,00/pp Quinoa met Falafelballetjes € 16,00/pp Taboulé met geitenkaas en paprika € 16,00/pp
Bijgerechten
Verse kroket € 0,60/st
Aardappelpuree, broccoliaardappelen, selderpuree of wortelpuree € 1,40/pp
Rijst, saffraanrijst of pasta’s € 2,00/pp
Tarwe € 1,80/pp
Quinoa € 2,00/pp
Gratin dauphinois€ 2.70/pp
Gebakken frietjes € 4,25/pp
Desserts
IJsjesbuffet Diverse soorten Vers Ambachtelijk Roomsijs ***Aanrader***€ 10,00/pp
Versierde ijstaarten (gelieve tijdig te bestellen) € 8.00/pp
ijstaart met (eetbare) foto naar keuze € 8,50/pp
Bavaroisgebak, verscheidene variëteiten € 4.00/pp
Chocolademousse in 2 kleuren € 3,50/pp
Tiramisu of speculoosgebak € 4.00/pp
Ruim dessertbord belegd met een waaier van vers fruit, witte en bruine Chocolademousse, minipannenkoekjes, bavaroisgebak, anglaisesaus, … € 7,00/pp
Dessertenbuffet (vanaf 20 pers.)
*bistro*: 5 diverse soorten dessert en fijngebak € 12,50/pp
*Style*: 8 diverse soorten dessert en fijngebak € 13,00/pp
*’t Saffraantje*: 12 diverse soorten dessert en fijngebak € 15,25/pp
*Royal*: 16 diverse soorten dessert en fijngebak € 17,50/pp
Aanvulbaar met chocoladefondue € 3.00/pp
Chocoladefondue (min 8 pers) Aanrader!!! 2 soorten: bruine of zwarte chocolade € 16,00/pp
Divers seizoensfruit soorten: banaan, appel, druiven, aardbei, snoep, brochetjes,…
Artisanaal ijs van Topkwaliteit
Alle ijsbereidingen worden ambachtelijk enkel op bestelling huisgemaakt
Vanilleroomijs € 8,00/lt.
Aardbeienroomijs, Mokkaroomijs, Chocoladeroomijs€ 9,00/lt
Speculoosroomijs, Roomlijs met Cuberdons, Straciatell€ 10,00/lt
Fruitsorbet (Mango, Aardbei, Citroen,Passievruchten) € 11,00/lt
Bereid volgens geheime recepten proef je de Nostalgische Smaak van weleer.
Zonder toevoeging van Bewaarmiddelen of Kleurstoffen.