!
Opgelet: Alle prijzen zijn exclusief bediening!

A la carte


Aperitief -& Receptiehapjes

Toastjes warm of koud € 1,10/st
Gevulde aperitieflepeltjes koud of warm € 1,35 st
Gevulde aperitiefglaasjes € 1,50/st
Belegde mini broodjes tafelassortiment (vanaf) € 1,10
Oesters creusen € 1,50/st
Platte oesters € 2,00/st

 

Foodsharing knabbel voor bij de babbel

Groenteassortiment met dipsausje € 2,00/pp
Salami- en/of kaasspecialiteiten met op schotel € 2,00/pp
Charcuterie van de bovenste plank (4 à 5 p.)€ 10,00
Tappa’s-schotel Specialiteit € 11,00
Assortiment zuiderse hapjes; Chirozo, Serano, olijven, Gedroogde tomaatjes, … (4 à 5 pers)

 

Soepen

Tomatensoep (al of niet met balletjes) € 1,85 /pp
Brocoli-crèmesoep € 1,85/pp
Soepje op basis van kalfsfond met spekkorstjes € 2,00/pp
Aspergeroomsoep € 2,10/pp
Baccarasoep ( fluwelen tomatensoep) € 2,15/pp
Mexicaanse soep Poco Loco met avocado’s en gerookte Zalm NIEUW!!! € 2,50/pp
Heldere Gevogeltesoep met champignons € 2,50/pp
Vissoepje van grijze garnalen met Saffraan € 2,75/pp
Kreeftenroomsoep € 4,00/pp
Soepbagette (ong.30 cm.) € 1,25/st
Mini sandwich, mini broodjes tafelassortiment€ 0,50/st

 

Koude Voorgerechten

½ dozijn verse oesters (6) € 9,00/pp
Bordje van 3 wildpasteien met glace, uienconfituur en kramiek Artisanaal product € 5,00/pp
Meloenbilletjes met parmaham € 5,25/pp
Carpacio van rund met fleur du sel, limoenolie en Parmezaanse kaas ***aanrader*** € 5,25/pp
Tartaar van zeevruchten met garnituur koude visschelp € 5,50/pp
Warm en licht gerookt zalmmootje met crudités € 6,00/pp
Symfonie van edel gerookte vissoorten € 6,00/pp
Gevulde visschelp tropicale € 6,50 /pp
Rivierkreeftjes in bearnaise saus met garnituur € 7,50/pp
Scampi in saffraansaus met cavaillon € 9,00 /pp
Ganzenleverpastei met portgelei en geroosterde kramiek € 9,50/pp
Fantasiebordje van eend met gerookte filet, foie gras en pastei met walnoten € 10,00/pp

 

Warme voorgerechten

½ Dozijn Bereide oesters ’t saffraanje (6) € 10,50/pp
Vispannetje van het huis (rijkelijk gevuld) specialiteit € 6,00/pp
Sint-Jakobsschelp € 6,75/pp
Tongrolletjes met Holandaisesaus of in Chablissaus € 7,50/pp
Écrivisses in Charonsaus € 7,50/pp
Scampi in whiskyroomsaus € 9,00/pp
Halve kreeft belle vue (per 2 personen) met inktvispasta en overheerlijk sausje€ 17,00/pp
kan ook als hoofdgerecht mits toelage € 5,00/pp

 

Hoofdgerechten

Bij alle hoofdgerechten zijn er tarwe, rijst, 6 kroketjes of gratin dauphinois inbegrepen
Bij alle hoofdgerechten zijn de saus, alsook een waaier van passende seizoensgroenten inbegrepen.

De gerechten worden in oven- en microgolfovenbestendige schotels afgehaald.

TIP:HOE OPWARMEN?
1.een voorverwarmde oven 175° C
2.gerecht afdekken met aluminiumfolie
3.oven verlagen tot 170° C
4.ongeveer een 35 minuten in de oven laten opwarmen

Varken hoofdgerecht

Ardeens gebraad “Archiduc”€ 9,00/pp
Orlofgebraad op de wijze van de Chef € 10,50/pp
Varkenshaasje in rode Bourgognesaus of in Roquefortsaus € 11,50/pp
Pannini van speenvarken met sesamzaadjes in Rodenbach ***Aanrader*** € 12,50/pp

Kip, Kalkoen & konijn hoofdgerecht

Gevulde kipfilet met fijne Kaassaus € 8,75/pp
Kalkoenfiletgebraad in Sinaasappelsaus € 9,00/pp
Spiraaltje van kalkoen met Parma in fijne Champagnesaus ***Suggestie*** € 12,50/pp
Tournedos van konijn met kreeft op z’n Vlaams ***spécialiteit*** € 16,50/pp

Kalf hoofdgerecht

Kalfsgebraad in Jagersaus € 17,00/pp
Kalfsmedaillon in Parmezaanse saus € 17,00/pp

Rund hoofdgerecht

Pastrami met Omersaus  € 13,00/pp
Tunneltje van Stroganof met fijne Parma € 13,50/pp
Heidelbergflapje met pepersaus € 13,50/pp

Lam hoofdgerecht

Lamsheup in Foyotsaus € 10,50/pp
Lamskroontje met basilicum in Marengosaus € 16,00/pp

Wild & Gevogelte hoofdgerecht

Eendenborstfilet in Sinaasappelroomsaus/of in Beaujolaissaus € 14,50/pp
Gevulde parelhoenfilet met fijne Champagnesaus en truffel  Specialiteit!!! € 16,00/pp
Fazantenfilet met Boschampignons € 17,50/pp
Gemarineerde hazenrugfiletjes in Bosbessensaus  Eet je graag Wild??? € 18,50/pp
Hertenkalffilet in veenbessensaus  Specialiteit !!! € 19,00/pp

Vis hoofdgerecht

Zalmrugje met fijne Dillesaus € 12,00/pp
Filet van Victoriabaars in fijne Mosterdsaus € 12,50/pp
Zeewolf met tarwebier in Saffraansaus € 13,50/pp
Tongfiletjes met Noordzeegarnalen in witte wijnsaus € 13,00/pp
Schelvishaasje met Rivierkreeftjes in Champagnebotersaus € 13,50/pp

 

Bijgerechten

Verse kroket € 0,35/st
Aardappelpuree, broccoliaardappelen, selderpuree of wortelpuree € 1,00/pp
Rijst, saffraanrijst of pasta’s € 1,10/pp
Tarwe € 1,25/pp
quinoa € 1,50/pp
Gratin dauphinois€ 1,70/pp
Gebakken frietjes € 3,00/pp

 

Desserts

IJsjesbuffet Diverse soorten Vers Ambachtelijk Roomsijs ***Aanrader***€ 7.00/pp
Versierde ijstaarten (gelieve tijdig te bestellen) € 6,50/pp
ijstaart met (eetbare) foto naar keuze € 7.00/pp
Bavaroisgebak, verscheidene variëteiten € 3.00/pp
Chocolademousse in 2 kleuren € 2,50/pp
Tiramisu of speculoosgebak € 3.00/pp
Ruim dessertbord belegd met een waaier van vers fruit, witte en bruine Chocolademousse, minipannenkoekjes, bavaroisgebak, anglaisesaus, … € 6,50/pp


Hou u wafel dessertbuffet vanaf € 6,00/pp

Dessertenbuffet (vanaf 20 pers.)

*bistro*: 5 diverse soorten dessert en fijngebak € 8,50/pp
*Style*: 8 diverse soorten dessert en fijngebak € 9,50/pp
*’t Saffraantje*: 12 diverse soorten dessert en fijngebak € 11,00/pp
*Royal*: 16 diverse soorten dessert en fijngebak € 12.00/pp
Chocoladefontein (min 8 pers) Aanrader!!! 2 soorten: bruine of zwarte chocolade € 12,00/pp
Divers seizoensfruit soorten: banaan, appel, druiven, aardbei, snoep, brochetjes,…

Artisanaal ijs van Topkwaliteit

Alle ijsbereidingen worden ambachtelijk enkel op bestelling huisgemaakt
Vanilleroomijs € 7,00/lt.
Aardbeienroomijs, Mokkaroomijs, Chocoladeroomijs€ 8,00/lt
Speculoosroomijs, Roomlijs met Cuberdons, Straciatell€ 9,00/lt
Fruitsorbet (Mango, Aardbei, Citroen,Passievruchten) € 10,00/lt
Champagnesorbet € 12,00/lt
Biersorbet (Rodenbach, patersbier, Omer,…) € 11,00/lt
Bereid volgens geheime recepten proef je de Nostalgische Smaak van weleer.

Zonder toevoeging van Bewaarmiddelen of Kleurstoffen.



Bekijk ook de keuzemenu's