Wok on the wild side-buffet

Wok vanaf 4 p. wokbuffet vanaf 20 pers.

Bij een wok horen Vis, gevogelte en vlees, die steeds aangevuld worden

met groentjes, rijst of pasta, naast elkaar of gemengd. 

Voorgerecht  ° Scampi uit het zuiden met lente-uitjes en saffraansaus

                       ° Kippensoep met fijne kruiden en worteltjes

                       ° Kikkerbilletjes op z’n Frans

Hoofdgerecht ° Heidelberg van rundvlees met een romig tomatensausje

                       ° Roerpan met kalkoen op z’n hawaïaans

                       ° Noedelwok van Varkensreepjes met groentemengeling en een licht mosterdsausje

                       ° Zuiderse Kip met Sinaasappel, honing en passende crudités

                       ° Knapperige Lamsblokjes met knoflook en tuinkruiden

                       ° Picasso van vis met paprika’s in witte wijnsaus

° 1 voorgerecht ( 4 pers.) € 12,00

° 1 hoofdgerecht € 13,00/pp

 ° 2 hoofdgerechten € 14,00/pp

 ° 3 hoofdgerechten  € 15,00/pp

 ° 4 hoofdgerechten € 16,00/pp