Wok on the wild side-buffet
Wok vanaf 4 p. wokbuffet vanaf 20 pers.
Bij een wok horen Vis, gevogelte en vlees, die steeds aangevuld worden
met groentjes, rijst of pasta, naast elkaar of gemengd.
Voorgerecht ° Scampi uit het zuiden met lente-uitjes en saffraansaus
° Kippensoep met fijne kruiden en worteltjes
° Kikkerbilletjes op z’n Frans
Hoofdgerecht ° Heidelberg van rundvlees met een romig tomatensausje
° Roerpan met kalkoen op z’n hawaïaans
° Noedelwok van Varkensreepjes met groentemengeling en een licht mosterdsausje
° Zuiderse Kip met Sinaasappel, honing en passende crudités
° Knapperige Lamsblokjes met knoflook en tuinkruiden
° Picasso van vis met paprika’s in witte wijnsaus
° 1 voorgerecht ( 4 pers.) € 14,30
° 1 hoofdgerecht € 15,40/pp
° 2 hoofdgerechten € 16,50/pp
° 3 hoofdgerechten € 17,60/pp
° 4 hoofdgerechten € 18,70/pp